

## 2024 Conference 17 – 18 September 2024

Victory Convention Centre, Auckland

## Te Pae Āpōpō

Building Futures – Transformation, Quality, and Sustainability in Vocational and Tertiary Education

TIME	DAY 1 - TUESDAY 17 SEPTEMBER 2024					
	Harbour View Room	Orange Room	Blue Room			
8:15 am		Arrival & Networking				
9:00 am		Welcome (10min)				
9:10 am	Hon Ponny Simr	Featured Session 1 (45 min)				
0.55	Holl Pellity Sillil	Hon Penny Simmonds - Tertiary Education and Skills Minister				
9:55 am 10:30 am	Sottin	Morning tea (35min)				
	Settin	Setting the Scene & Housekeeping (10min)				
10:40 am		Exhibitor Turbo Pitch (20min)				
11:00 am	Featured Session 2 - (45 min)					
		Tim Fowler - Tertiary Education Commission				
11:45 am	Breakout Session	Breakout Session	Breakout Session			
	(45min)  Jeremy Sole - The Business	(45min)  Matthew Dale - Educonomy	(45min) Elizabeth Asbury - Pipi			
	Performance Team	Artificial Intelligence as a Tool in	Learning			
	Where is your leadership	Course Content Design	Going online! The process of			
	anchored?		strengthening tertiary teaching			
			qualifications with online			
			learning.			
12:30 pm		Lunch (60min)				
1:30 pm		Featured Session 3 - (45min)				
		Katherine Hall - Executive Director, ConCOVE Tühura				
0.45		Sliding Doors: Education and Productivity				
2:15 pm	Breakout Session	Breakout Session	Breakout Session			
	(60min) Alan Kan - Mission Ready	(60min) Tim Larkin, Director	(60min) International Session: Craig			
	Incorporating Generative Al into	Professional IQ College	Musson - NTA, Sue			
	Education: Lessons Learned and	Leveraging technology to	Townshend - Le Cordon			
	Best Practices	simplify compliance	Bleu, Dr Leonie Menzies -			
			AIS, Giuliana Silveira - ITENZ			
			(Facilitator)			
			Staying Ahead of the Curve:			
			Agile Strategies for Rapid Market Response in the PTE			
			sector			
3:15 pm	Afternoon Tea (30min)					
3:45 pm	Breakout Session	Breakout Session	Breakout Session			
	(30min)	(30min)	(30min)			
	Polly Martin-Case - TEC	Tim Croft & Jenni Pethig - Toi	Tim Wilson - ATNZ			
	Tahatū – helping you to help your		Work Integrated Learning: the			
	learners make informed career decisions	<b>Council</b> Te Wao Toi Whānui (The Toi	key to vocational skills			
	decisions	Whānui Forest) - incorporating	transformation and why this is not sufficiently valued by many			
		industry voice into digital	educators, providers and policy			
		workforce training	makers.			
4:15 pm		Featured Session 4 - (45min)				
		Derek McCormack - Ako Aotearoa,				
	Driving lasting impact for and with our stakeholders to					
5.00	advantage Aotearoa New Zealand					
5:00 pm	Conference Day concludes					
5:15 pm	Offsite Networking function and presentation of the ITENZ Awards The Oakroom, 17 Drake Street					
6:45 pm		End of Day 1				
0. 10 pm	Lilu oi Day 1					







## 2024 Conference 17 – 18 September 2024

Victory Convention Centre, Auckland

## Te Pae Āpōpō

Building Futures - Transformation, Quality, and Sustainability in Vocational and Tertiary Education

TIME	
8:15 a 8:45 a 9:00 a	am
10:00 ε	am
10:45 a	
11:55 a	am om
1:40 բ	om
2:40 p 2:50 p	om om
3:30 p	om
4:15 p	om

4:30 pm

DAY 2 - W	<b>EDNESDAY 18 SEPTEM</b>	BER 2024				
Harbour View Room	Orange Room	Blue Room				
	Arrival & Networking					
	Reflections of Day 1					
	Featured Session 5 (60min)					
	Dr. Mahsa McCauley - Founder, She Sharp					
Breakout Session	Breakout Session	10.00				
(45min)	(45min)					
Jenni Pethig - GM	Sharon May - Educational					
Qualifications and Assurance -						
Qualification and Assurance	How ENZ Supports PTEs to Grow Internationally?					
- Ringa Hora	internationally:					
Workforce Development						
Council						
Quality practises - good for						
learners, good for business						
Morning tea (30min)						
Featured Session 6 (40min)						
Katrina Sutich - General Manager Tertiary Policy, Te Pou Kaupaphere						
- Ministry of Education						
Lunch (60min)						
Featured Session 7 (45min)						
Dr Grant Klinkum - Chief Executive, NZQA						

(60min)
Dr Joshua Kalan, Te Whare
Wānanga o Awanuiārangi
Jayden Thompson, Tāwharau
Housing Trust
Beyond tuakana teina: Exploring
Māori vocational pathways

**Breakout Session** 

(60min) **Kevin Ekendahl, CEO of Audit Express**Strengthening Governance and Risk Management in Vocational

and Tertiary Education

**Snack Time** 

**Breakout Session** 

Breakout Session
(60min)
Tony Boyce, Aspire2
Al and Assessment - Friend or
Foe?

2:50 pm

Featured Session 8 (40min)
Kari Scrimshaw - CE, Ringa Hora,
Philip Aldridge- CE, Waihanga Ara Rau,
Sean McKinley - CE, Toitū te Waiora,
Phil Alexander-Crawford - CE, Hanga-Aro-Rau
Jenni Pethig - Toi Mai Workforce Development Council

Workforce Development Council panel -Future proofing industry training

Featured Session 9 (45min)

Deidre Marshall - Ministerial Work Programme,
Esther Calley - Principal Relationship
Manager - Tertiary Education Commission

Draw winners of the passport game

Conference conclusion





